Folie Auto

0727 67 63 67

0745 73 12 58

LLumar

Foliile LLumar asigura aspect, performanta si protectie. Foliile LLumar sunt durabile si nu necesita o intretinere speciala. Pentru o calitate durabila foliile LLumar sunt produse din materii prime de cea mai buna calitate. Adezivul LLumar HPR este renumit pentru aderenta puternica, durabilitate si claritate optica.

In caz de accident foliile de siguranta si antiefractie LLumar asigura o bariera protectoare intre dumneavoastra si geam. Chiar si cu folia LLumar geamul se poate sparge, dar fragmentele de sticla raman lipite de folie.

LLumar a depasit asteptarile celor mai exigenti clienti. In calitate de lider al pietei foliilor pentru cladiri, LLumar a imbunatatit cladiri bine cunoscute, cu rezultate dovedite. Aplicate profesional foliile LLumar cresc eficienta energetica si aspectul geamurilor.Dupa instalare foliile LLumar sunt practic nesesizabile, iar dupa perioada de uscare devin impecabile optic. Prin reducerea luminii orbitoare foliile LLumar reduc suprasolicitarea ochilor.

folie auto protectie solara copii

Folie Auto LLumar

Inainte de a monta o folie LLumar, e important sa stiti ca acestea sunt diferite din punctul de vedere a performantei. Intrebati la ateliere, cu ce tip de folie LLumar se lucreaza; unele preturi nu sunt justificate de calitatea foliei. Mai jos gasiti tipurile de folii auto LLumar. De asemenea, consultati fisa de performanta a folii LLumar

La atelierul Tinted este disponibila o gama variata de folii auto LLumar (LA, AT, ATC, ATR, LATI, AIR). Apelati cu incredere! LLumar este cu siguranta cea mai buna folie auto.

3M SunTek Madico SolarZone Bruxsafol Global