Folie Auto

Folie Auto Omologata

Folie auto omologata RAR, oferim reduceri importante pentru folie auto omologata LLumar. Atelierul are omologare RAR pentru a monta folii auto. Pentru orice folie auto omologata RAR montata la SC Tinted Window SRL, veti primii o garantie care variaza intre 3 si 12 ani in functie de modelul de folie auto. Garantia acopera defectele de fabricatie sau montaj, care au ca rezultat formarea de bule, exfolierea sau decolorarea foliei auto omologate. In perioada de garantie, orice folie auto se inlocuieste gratuit, fara costuri suplimentare.

Fiind cel mai mare producator de folie auto LLumar, pentru geamuri plane si auto, compania CPFilms asigura instruirea tehnica specializata a distribuitorilor de folie auto omologata precum si a montatorilor de folie auto LLumar. Indiferent de modalitatea de instruire aleasa, fie la distanta prin intermediul mijloacelor electronice, fie la seminariile din cadrul centrului de instruire care este dotat cu tehnologie de ultima ora sau la seminariile sustinute de specialistii in domeniu in sutele de centre de distributie din toata lumea, va garantam ca montatorii de folie auto omologata LLumar sunt foarte bine pregatiti si folosesc tehnologie de ultima ora.

Folie Auto

Noi stim ca lipsa de profesionalism a montatorilor se reflecta in calitatea lucrarii, de aceea o mare parte a atentiei noastre se indreapta spre asigurarea conditiilor in care se monteaza o folie auto precum si asupra calitatii lucrarilor care se desfasoara la atelierul nostru. Montatorii nostri de folie auto omologata LLumar beneficiaza de un stagiu de pregatire oferit de CPFilms, prin intermediul firmei care ii reprezinta in Romania, SC Solsec SRL, care le pune la dispozitie toate resursele necesare. Specialistii nostri cunosc procesul de fabricatie, tipurile de folii auto omologate, intrebuintarile ei, procesul de instalare dar si tipurile de sticla pe care aceasta se poate aplica si sunt gata sa ofere aceste informatii altor montatori de folie auto dar si clientilor nostri din toata tara.

Urmariti cum se monteaza o folie auto omologata aici: Montare folie auto

Intrebari frecvente legate de folie auto omologata: Intrebari

Atelierul nostru are omologare RAR pentru a presta activitati de aplicare folie auto. Nu o sa aveti probleme cand sunteti oprit de politisti sau la RAR. Va prezentam cateva argumente pentru care merita sa va montati folie auto omologata de calitate la atelierul Tinted.

Caldura

Radiatiile solare, in special cele infrarosii, pot determina temperatura din interiorul automobilului dumneavoastra sa devina insuportabil de ridicata. Foliile auto profesionale omologate confera vizibilitate maxima dar si protectie solara. Aceasta joaca rolul unei bariere multistrat intre interiorul masinii si actiunea nociva a soarelui. Astfel, o folie auto omologata poate retine peste 99% din emisiile de radiatii ultraviolete si pana la 70% din fluxul de caldura.

Decolorarea

Razele ultraviolete pot cauza efecte ireversibile asupra interiorului vehicolului, dar si asupra dumneavoastra. Impiedicand patrunderea majoritara a radiatiilor, o folie auto opreste decolorarea tapiteriei, protejeaza bordul si prelungeste durata de functionare a elementelor din lemn, plastic sau piele.

Design

Folosind folie auto LLumar, puteti oferi automobilului dumneavoastra un aspect mai elegant. Exista o gama larga de folii auto omologate, de variate culori si modele, special concepute pentru personalizarea masinii dumneavoastra.

Econom

Vara, protectia impotriva soarelui va permite sa folositi mai putin instalatia de aer conditionat. Acest lucru va scade consumul de combustibil. Datorita foliei auto cresc parametrii termoizolatori ai geamului, lucru ce va permite sa folositi mai putina energie pentru incalzirea interiorului.

Securitate

O masura de protectie in plus inseamna o viata mai linistita! Geamul poate fi un obiect periculos in situatii neprevazute. Din pacate, accidentele, actele de violenta si vandalismul sunt o realitate. Un mare pericol sunt cioburile unui geam spart. O folie antiefractie va mari rezistenta geamului, oprind in acelasi timp cioburile. Astfel, folia auto va spori siguranta automobilului dumneavoastra.

Atentie la tipurile de folie auto

 • Foliile auto pentru masini nu sunt identice
 • O folie auto instalata incorect se va exfolia de pe geam.
 • Instalarea incorecta a foliei auto permite patrunderea particulelor de praf
 • Nu toate foliile auto au un strat protector
 • Multe dintre foliile auto nu au garantie

Structura foliilor auto montate la centrul nostru

Avand o constructie speciala, toate tipurile de folii auto care se aplica pe geamurile auto au menirea de a spori eficienta si nivelul de siguranta in timpul mersului. In functie de eficienta si structura foliei auto, tipurile de folii auto montate la centrul nostru au urmatoarea structura:

 • stratul rezistent la abraziune- permite aplicarea de folie auto pe geam, permite curatarea/intretinerea foliei auto fara a fi zgariata, conferindu-i mai multa rezistenta in fata agentilor abrazivi;
 • stratul de bariera impotriva razelor UV - protejeaza straturile urmatoare de folie auto si adeziv in fata procesului de “imbatranire" accelerata din cauza razelor UV
 • filmul din poliester colorat- asigura lipsa reflexiei razelor luminoase, claritate perfecta şi omogenitatea culorii la toate tipurile de folii auto montate la cenrul nostru;
 • adezivul preso-activ - permite mentinerea aderentei foliilor auto la suprafete cu grad ridicat de curbura si este eficient din punctul de vedere al longevitatii;
 • stratul solubil de protectie a adezivului - permite personalului care se ocupa de aplicarea foliei auto sa atinga stratul de adeziv fara riscul de a amprenta folia pentru totdeauna, sa inlature cu usurinta urmele de praf, inclusiv dupa pozitionarea primara a foliei auto pe geam, sa utilizeze o cantitate suplimentara de apa pe durata aplicarii foliei auto si, in consecinta, o pozitionare mai buna pe geam;
 • liner-ul din poliester - protejeaza toate celelalte straturi active ale foliei auto

Geamuri fumurii Intrebari frecvente Tehnologie de montaj Folie auto Ploiesti