Folie Auto

0727 67 63 67

0745 73 12 58

Folie Geamuri

Geamuri fumurii omologate rar pe masina dumneavoastra. Montam folie auto pe geamuri in 2 ore. Oferim reduceri pentru folie auto. Radiatiile solare, in special cele infrarosii, pot determina temperatura din interiorul masinii dumneavoastra sa devina insuportabil de ridicata. Cu folie pentru geamuri, aveti vizibilitate maxima dar si protectie solara. Aceasta joaca rolul unei bariere multistrat intre interiorul masinii si actiunea nociva a soarelui. Astfel, o folie pe geamuri poate retine peste 99% din emisiile de radiatii ultraviolete si pana la 70% din fluxul de caldura.

Vara, protectia impotriva soarelui va permite sa folositi mai putin instalatia de aer conditionat. Acest lucru va scade consumul de combustibil. Cu folie pe geamuri, cresc parametrii termoizolatori, lucru ce va permite sa folositi mai putina energie pentru incalzirea interiorului masinii.

O masura de protectie in plus inseamna o viata mai linistita!Un geam poate fi periculos in situatii neprevazute. Din pacate, accidentele, actele de violenta si vandalismul sunt o realitate. Un mare pericol sunt cioburile unui geam auto spart. O folie auto omologata va mari rezistenta unui geam, oprind in acelasi timp cioburile. Astfel, folia auto pe masina va spori siguranta dumneavoastra.

Geamuri Fumurii

Folie auto Ploiesti Intrebari frecvente Tehnologie de montaj