Folie Auto

0727 67 63 67

0745 73 12 58

CLC SunTek

Commonwealth Laminating & Coating, Inc (CLC) a revolutionat fabricarea si comercializarea de folii solare cu un portofoliu de produse SunTek. De-a lungul anilor, SunTek a construit cele mai avansate tehnologii de fabricare a foliilor din lume. Aceasta facilitate de ultima ora este piatra de temelie a angajamentului CLC fata de inovatie, de inginerie avansata si industria de folie. CLC ofera:-O linie completa de folii auto SunTek, folii arhitecturale, folie antiefractie. Un personal capabil care este dedicat pentru cercetare si dezvoltare, dezvoltarea de produse noi, si imbunatatirea procesului de fabricatie.-O cultura corporatista care promoveaza cresterea si perfectionarea continua.

Toate foliile SunTek sunt fabricate in Statele Unite,Virginia. Echipa tehnica de ingineri si chimisti SunTek a dezvoltat o gama larga de tehnologii inovatoare disponibile exclusiv pentru clientii SunTek. CLC a castigat o reputatie in intreaga lume ca fiind un lider al industriei, precum si un furnizor important de solutii inovatoare in domeniul energiei.Compania CLC este binecunoscuta si respectata pentru productia de folii SunTek profesionale de calitate. Foliile SunTek de la CLC au fost instalate in intreaga lume intr-o varietate de aplicatii.Angajamentul continuu al CLC este de a oferi cele mai bune produse si servicii clientilor SunTek.

Folii auto SunTek

SunTek se angajeaza sa furnizeze cele mai calitative folii auto la cel mai bun pret. Foliile SunTek au un aspect elegant si caracteristici de performanta remarcabile,claritate optica superioara.CLC ofera o linie de 6 serii de folie auto SunTek: SunTek UltraVisionPS, SunTek InfinityOP, SunTek Carbon, SunTek HighPerformance, SunTek ProfessionalBlack, SunTek Spectra.

  • Folie Auto SunTek seria UltraVisionPS:
    Folia UltraVision SunTek este unica, fiind spectral selectiva.Tehnologia avansata de fabricare a CLC ii ofera o claritate mare si un aspect non-reflectorizant, folia fiind aproape nedetectabila.UltraVision SunTek ofera protectie impotriva caldurii solare,razelor UV si IR.Optic clare,aceste folii reduc semnificativ orbirea.UltraVision SunTek este sustinuta de o garantie care include decojirea,cracarea,insuficienta de adeziv si exfoliere.
  • Folie Auto SunTek seria InfinityOP:
    Compus exclusiv din metale pulverizate,acest scut extreme de subtire ofera protectie si performanta superioara.Pe scurt, InfinityOP SunTek este folia auto metalizata cel mai bine.Respinge caldura solara mai bine decat orice folie din clasa sa.InfinityOP SunTek imbunatateste aspectul oricarei masini,indiferent de culoarea sa.Reduce oboseala ochilor ziua si efectul de orbire pe timp de noapte.InfinityOP SunTek are garantie pe viata,care include decojirea,cracarea,insuficienta de adeziv, exfolierea si chiar si decolorarea.
  • Folie Auto SunTek seria HighPerformance:
    HP SunTek-aspect placut si respingerea caldurii la superlativ.Asigura claritate optica excelenta,reducand efectele de orbire. Foliile HP SunTek sunt de diferite culori si nuante,adaugand stil,aspect elegant si sofisticat pentru masina dumneavoastra.Cu siguranta, foliile HP SunTek reduc cel mai bine caldura.

LLumar 3M Madico SolarZone Bruxsafol Global