Folie Auto

0727 67 63 67

0745 73 12 58

Folie Global

De la inceput, Global a fost o companie de top. Insistenta pe calitate, combinata cu o tehnologie avansata a facut ca marca de folii Global sa fie aleasa de multi instalatori profesionisti in intreaga lume. Global este unic in industria de folie auto prin faptul ca este singurul producator de folii care isi fabrica absolut toate componentele necesare pentru obtinerea de folie auto si pentru cladiri. Preturile mari a celorlalti producatori de folie auto include toate costurile suplimentare, inclusiv aducerea tuturor componentelor in fabrica lor inainte de a incepe sa produca folia.

Folie Auto Global

Cand aparenta conteaza mai mult decat protectia solara, foliile Global fara stratul metalizat, sunt alegerea logica si cea mai economica. Sunt multe locuri unde criza economica si climatul social instabil il face pe client sa caute produse mai ieftine, fara insa a compromite aspectul masini, o respingere rezonabila a caldurii si reducerea semnificativa a efectului de orbire.

Foliile Global hybrid, sunt produse folosind tehnologia de combinare a unei folii dyed cu o folie metalizata. Aceasta constructie speciala din doua straturi, ofera excelenta respingere a caldurii solare si o durata de viata lunga a foliei Global.
Folia Global Dual Reflective nu contine coloranti in structura sa si in acelasi timp ofera efect de oglinda numai pe partea exterioara, in timp ce in interiorul cladirii ofera o nuanta placuta de gri.

LLumar 3M SunTek Madico SolarZone Bruxsafol