Folie Auto

Bruxsafol

Bruxsafol Folien GmbH, de peste 30 de ani ne pune la dispozitie gama de folii profesionale Bruxsafol, de origine germana, renumite fiind prin durabilitate si claritate optica mare. In Romania, folia auto profesionala Bruxsafol este omologata RAR din 2008 prin intermediul firmei Chrisrom Electronic. Cu folia auto Bruxsafol, protejati interiorul si imbunatatiti aspectul general al masinii, iar interiorul ramane racoros. Foliile auto Bruxsafol au fost dezvoltate pentru a reduce pana la 70% din radiatiile solare. Efectul este imediat vizibil. Cu folia Bruxsafol veti folosi mai putin instalatia de aer conditionat. Compania Bruxsafol Folien GmbH , ofera o gama larga de folii auto si folie antiefractie in diferite serii, functie de destinatia acestora.

Folie Bruxsafol

 • Folie auto Bruxsafol Ultra Performance
  Fabricata cu nanotehnologie avansata folia auto Ultra Performance maximizeaza experienta si confortul la volan. Multumita proprietatilor de stopare a radiatiilor pe infrarosu, va veti bucura de o reducere cu 40% a caldurii solare fara ca geamul sa para colorat. Aceasta folie auto remarcabila este total transparenta, iar vizibilitatea drumului este perfecta.
 • Folie auto Bruxsafol Quantum
  Linia de folie auto metalica Quantum Bruxsafol este produsa dupa o tehnologie de varf. Este durabila si contine o gama variata de nuante de metal: titan, otel inoxidabil, cupru, aur, argint, crom, aluminiu si alte aliaje. Culoarea metalica este stabila si respingerea caldurii este remarcabila.
 • Folie auto Bruxsafol Supreme
  Seria de folii auto Supreme Bruxsafol va ofera confort sporit, oprind mai mult de 99% din lumina ultravioleta. Supreme Bruxsafol ofera protectie maxima impotriva razelor ultraviolete daunatoare.
 • Folie auto Bruxsafol HP Supreme
  HP Supreme Bruxsafol ofera o gama larga de nuante, inclusiv cea mai inchisa folie de pe piata cu numai 4% transmitere a luminii vizibile. In plus va veti bucura de vizibilitate nealterata si siguranta la volan.

LLumar 3M SunTek Madico SolarZone Global