Folie Auto

0727 67 63 67

0745 73 12 58

SolarZone

  • Simtiti-va liber - folia auto SolarZone respinge pana la 73% din energia solara, creaza conditii mai confortabile pentru pasageri si reduce sarcina aerului conditionat.
  • Priviti liber - alegeti folia auto SolarZone dintr-o varietate de nuante pentru a oferi un aspect personalizat pentru vehiculul dumneavoastra.
  • Protejati-va sanatatea - SolarZone functioneaza ca o protectie solara pentru a va proteja pielea, prin respingerea de pana la 99% din razele UV.
  • Protejati-va masina - Folia auto SolarZone ajuta la protejarea tapiseriei si accesoriilor auto de la razele UV care contribuie la decolorare, facand masina sa-si pastreze valoarea si sa arate bine mai mult timp.
  • Ramaneti in siguranta - Foliile auto SolarZone ajuta la retinerea cioburilor in cazul spargerii geamurilor.
  • Ramaneti relaxat - Foliile SolarZone reduc efectul de orbire, oboseala ochilor in calatorii lungi si in traficul urban aglomerat.

Hanita Coatings

Hanita Coatings RCA Ltd este o companie privata detinuta de kibbutz Hanita, situata in Israel. Hanita Coatings este specializata in dezvoltarea foliilor laminate si metalizate pentru o gama larga de aplicatii industriale si comerciale. De aproape 25 de ani, Hanita Coatings are o prezenta semnificativa in presa scrisa si pe pietele de folii. Personalul Hanita Coatings este format din peste 150 de persoane ce provin din medii diverse, de diferite culturi, limbi, facandu-i unici in domeniu. Multi dintre angajati sunt, de asemenea, co-proprietari ai companiei. Acest lucru face ca nivelul de angajament si vointa de a reusi sa fie exceptionale. O treime din personalul Hanita este dedicata productiei in trei schimburi, ceea ce garanteaza faptul ca termenele de executie sunt scurte si nivelurile stocurilor ridicate. Motivatia echipei Hanita Coatings este remarcabila, iar scopul este de a oferi clientilor un produs inovator, la un pret eficient.

Folie Auto SolarZone

Hanita Coatings produce o gama variata de folii auto SolarZone, cele mai eficiente fiind SolarZone Alpha Plus, SolarZone Alpha Plus Safe, SolarZone Omega Plus, Solar Steel.

LLumar 3M SunTek Madico Bruxsafol Global