Folie Auto

0727 67 63 67

0745 73 12 58

Folie 3M

Folie 3M. Folie auto 3M si folii 3M de protectie. Produse 3M. Foliile auto 3M sunt omologate in Romania. Alegeti folii 3M pentru o calitate deosebita. 3M este o companie de tehnologii diverse urmarind in permanenta sa ofere clientilor sai solutii inovatoare pretutindeni unde isi desfasoara activitatea. Pe fiecare din pietele pe care activeaza, detine o pozitie puternica si are un produs care este lider de piata. Brandul 3M este recunoscut si apreciat peste tot in lume. Utilizate frecvent in randul consumatorilor, brandurile strategice Nexcare, Post-it, Scotch, Scotch-Brite si Scotchgard sunt de asemenea considerate lideri de piata.

Foliile auto 3M vizeaza imbunatatirea comfortului si protejarea interiorului automobilului. 3M au inventat geamurile fumurii in 1966. Foliile inovatoare 3M ofera protectie solara de mai bine de 40 de ani. Fie ca doriti o tehnologie de respingere a caldurii intr-o folie transparenta sau pur si simplu cautati sa minimizati efectele nocive ale soarelui, foliile auto 3M sunt o alegere ideala. In timp ce comfortul si stilul sunt esentiali, foliile auto nemetalizate 3M va ajuta sa ramaneti protejati , cu factori SPF mai mari de 1000 (Sun Protection Factor). Lasati foliile auto inovatoare 3M sa lucreze pentru dumneavoastra.

Produse 3M

 • Folii auto 3M Crystalline
  Facute dupa o tehnologie de varf, aceste folii auto 3M Crystalline au o claritate optica deosebita, respingand caldura in acelasi timp.
 • Folii auto 3M Ceramic Series
  Nano-tehnologia ceramica combina respingerea excelenta a caldurii cu o claritate uimitoare.
 • Folii auto 3M Color Stable
  Tehnologia nano-carbon polyester patentata 3M prevede respingerea de caldura combinata cu un aspect de geamuri ionizate.
 • Folie auto 3M FX Premium
  Un produs foarte economic, prevede un aspect elegant al masinii si o calitate 3M de neegalat.
 • Folie auto 3M FX HP
  O combinatie hibrida intre tehnologiile de vopsire si metalizare a foliei. Reduce orbirea si blocheaza radiatiile UV.
 • Folie auto 3M FX ST
  Tehnologie standard de vopsire. O folie auto cu o protectie solara minima si garantie limitata la 3 ani.
 • Folie auto 3M Black Chrome
  Facute dupa tehnologia metalizarii, aceste folii auto resping caldura si ofera un aspect placut si o reflexivitate sporita catre exterior.

Folie 3M

Alte produse si folii 3M


 • Folii solare 3M Sun Control
  Asigurarea luminii naturale din abundenta intr-o cladire este o modalitate foarte buna de a conserva energia.Dar lumina soarelui poate creea caldura excesiva, puncte fierbinti incomfortabile, creeaza efectul de orbire pe monitoare, distruge mobilierul pretios si contine radiatii nocive UV.Indiferent daca cladirea este joasa sau inalta, foliile 3M Sun Control va ajuta sa controlati costurile energiei si ofera un mediu mai comfortabil. Alegeti o folie potrivita din gama de 4 serii Sun Control: 3M Prestige, 3M Ceramic, 3M Night Vision si 3M Traditional.
 • Folii de protectie 3M Safety & Security
  Foliile 3M pot face mai mult decat reducerea costurilor pentru energie. Foliile 3M de protectie va ajuta sa va protejati de evenimente nedorite precum furtuni puternice,accidente sau vandalism. 3M Safety & Security dispune de o gama de 5 serii de folie: 3M Ultra Prestige, 3M Ultra, 3M Safety, 3M Anti Graffitti/Surface Protection, 3M Impact Protection.
 • Folii decorative 3M Fasara
  Aplicand folii 3M Fasara, creati un spatiu si un aspect personalizat la preturi mult mai mici decat a geamurilor gravate sau sablate. Puteti actualiza oricand aspectul fara a schimba geamurile. Foliile 3M Fasara pot fi folosite in diverse aplicatii, inclusiv sali de conferinta, holuri, birouri.

LLumar SunTek Madico SolarZone Bruxsafol Global