Folie Auto

Folie Faruri Auto

Folie faruri auto. Adio criblura! Cu folii, protejati farurile impotriva criblurii si matuirii. Folia conceputa pentru faruri este transparenta si contine pori in structura. Datorita grosimii si elasticitatii foarte mari, folia securizeaza farul impotriva spargerii. Avand un adeziv foarte puternic, aceasta folie pentru faruri rezista si la viteze mari. Matuirea in timp a foliei nu este o problema: aceasta poate fi polisata de mai multe ori.

O estimare arata ca, in medie, 1 din fiecare 6 faruri auto necesita inlocuirea cu unul nou, datorita daunelor cauzate de criblura. Masinile au fost initial construite cu faruri auto de sticla care erau usor de spart. Cele mai multe vehicule construite incepand cu anul 1990 au faruri din policarbonat. Acesta este un tip de plastic clar care face ca elementele mici de pe carosabil sa ricoseze inapoi de la un impact considerabil, devenind ideal pentru faruri auto. Problema policarbonatului este tendinta acestuia de a se ingalbeni intr-o perioada scurta de timp, acest fenomen fiind rezultatul expunerii farurilor la radiatiile UV.

Faruri Auto

Farurile auto sunt ochii masinii dumneavoastra. Cu faruri foarte clare, cresteti siguranta dumneavoastra si imbunatatiti aspectul general al masinii.

O folie pentru faruri auto de calitate:

  • reda un aspect placut farurilor
  • protejeaza farurile impotriva matuirii
  • are efect anti-criblura
  • nu se ingalbeneste si nu face bule
  • se intretine foarte usor
  • securizeara farul auto

Folii protectie solara Folii cladiri Folie carbon Folie antiefractie