Folie Auto

Folii cladiri

Geamurile sunt importante pe o cladire, cu toate ca pot cauza si neplaceri, cum ar fi stralucirea, incalzirea, costuri energetice ridicate, decolorarea. Foliile LLumar pe cladiri va ajuta sa controlati aceste probleme in paralel cu cresterea comfortului si reducerea costurilor cu energia. Confortul vizual este obtinut prin asigurarea unui iluminat adaptat activitatii in campul vizual, evitand contrastele foarte pronuntate, mai ales orbirea. Iluminatul natural este confortabil in masura in care intensitatea sa poate fi controlata. Lumina care trece prin vitrajele netratate poate decolora textilele, mobilierul sau obiectele de arta. Blocand peste 99% din razele UV, foliile LLumar le protejeaza pe acestea prin incetinirea proceselor de decolorare. Ridicati jaluzelele, trageti draperiile, lasati soarele sa patrunda. Foliile LLumar reduc stralucirea cu peste 87% reducand reflexia pe ecranul televizorului sau a monitorului. Scapati de soarele obositor din timpul verii si obtineti intimitate in birou apeland la serviciile noastre de montare a foliilor pe cladiri. Structura speciala a foliilor pentru cladiri realizeaza filtrarea componentei ultraviolete a spectrului solar: intarzie ingalbenirea, decolorarea mobilierului sau a exponatelor pretioase.In timpul productiei, folia este supusa unui sir de procese cu ar fi:

  • vopsirea intensa - Pe parcusul acestui proces computerizat,matricea de polimer este penetrata de absorbantii UV si/sau pigmentii colorati.In acest mod,se obtine cea mai buna culoare posibila,stabilitate si rezistenta la abraziuni.
  • metalizarea - Aluminiul este incalzit in vacuum ridicat si atasat foliei folosind vapori. Grosimea stratului de metal este controlata pentru a asigura vizibilitatea maxima.
  • pulverizarea - Pe parcursul acestui proces atomi de metal sunt introdusi pe suprafata foliei. Aliaje si metale precum aur,argint,tinichea,cromat de nichel,cupru ,titan sau otel inoxidabil sunt procesate folosind aceasta metoda.

Folie cladiri

O folie pe cladire creste comfortul vizual si controleaza intensitatea luminii.Montand folii pe geamurile din cladire,veti reduce stralucirea cu peste 87%. Fatadele de sticla pot fi renovate cu bugete semnificativ mai mici fata de costurile necesare executiei unei fatade noi de sticla.Aplicarea foliilor se poate face fara intreruperea activitatilor din interiorul cladirilor sau indepartarea ocupantilor acestora.Culorile diferite si straturile metalizate reflexive accentueaza valoarea estetica a suprafetelor de sticla. Foliile colorate si reflexive confera cladirilor o fatada noua, indiferent de varsta cladirii.

Folie auto omologata Folii faruri auto Folie carbon Folie antiefractie