Folie Auto

0727 67 63 67

0745 73 12 58

Folie Carbon 3M

Folie carbon 3m de interior. Folie carbon auto (autocolant imitatie carbon). Folia carbon din gama di-noc de la 3M este un produs de vinil care dispune de un finisaj texturat de carbon. Nu este doar un model imprimat de carbon, aceasta textura se aseamana mult cu aspectul de fibra de carbon uscat, structura reflecta lumina la fel ca fibra de carbon.O folie carbon (autocolant imitatie carbon) se monteaza foarte simplu si se foloseste in numeroase aplicatii. Alegeti folie carbon 3M pentru performantele sale.Se aplica usor pe foarte multe tipuri de suprafete si este rezistenta la zgaraieturi.

Folii Carbon 3M

Montaj folii

Folie Carbon 3M

Di-noc

O folie carbon 3m poate fi aplicata atat in interior, cat si in exterior. Reda un aspect placut. 3M va ofera gama Di-noc ce contine 20 de categorii de diferite texturi. Aplicarea de folie carbon 3d se face rapid, prezentand avantajul eliminarii complete a bulelor de aer. Adezivul nu afecteaza suprafetele pe care se aplica folia. O folie carbon 3d are durata de viata 12 ani in interior si 4 ani in aer liber. Carbon 3d se poate spala foarte usor.

O folie carbon 3m poate fi instalata pe multe tipuri de suprafete, indiferent de curbura. Asta inseamna ca sunt un numar nelimitat de aplicatii, de la interiorul masinii dumneavoastra la laptopuri. Mai mult de atat, o folie carbon se termoformeaza foarte usor chiar si cu un uscator de par. Folia devine mult mai moale, find usor de aplicat.

Fibra de Carbon

Fibra de carbon este un fir lung, subtire de 0.005 - 0.010 mm in diametru si compusa in mare parte din atomi de carbon. Atomii de carbon sunt legati impreuna in cristale microscopice care sunt paralele mai mult sau mai putin aliniate la axa lunga de fibre. Dispunerea atomilor de carbon in aceasta forma face fibra incredibil de puternica pentru dimensiunile sale. Mai multe mii de fibre de carbon sunt rasucite impreuna pentru a forma un fir, care poate fi utilizat ca atare sau impletit intr-o tesatura. Fibra de carbon sub forma de fire sau tesatura este combinata cu epoxidice, apoi mulata sau turnata in forma, pentru a da nastere la diverse materiale compozite. Aceste materiale intarite cu fibra de carbon sunt folosite pentru a face piese de aeronave si nave spatiale, elemente de caroserie, crose de golf, cadre de bicicleta, undite de pescuit, arcuri de automobile, catarge navlale, si multe alte componente unde greutatea redusa si rezistenta mare sunt esentiale.

Fibrele de carbon au fost dezvoltate in anii 1950 ca o consolidare la componente turnate din plastic la inalta temperatura de pe rachete. Primele fibre de carbon au fost fabricate prin incalzirea firelor de raion pana se carbonizau. Acest proces s-a dovedit a fi ineficient, deoarece fibrele rezultate aveau in compozitie aproximativ 20% carbon, fiind prea rigide si cu o rezistenta slaba. La inceputul anilor 1960, a fost dezvoltat un proces folosind poliacrilonitril ca materie prima. Acest lucru a produs o fibra de carbon, care continea aproximativ 55% carbon, cu proprietati mult mai bune. Procesul de conversie de poliacrilonitril a devenit rapid principala metoda pentru producerea de fibra de carbon.

In timpul anilor 1970, munca de cercetare experimentala pentru a gasi materii prime alternative a dus la introducerea de fibre de carbon provenite din prelucrarea petrolului. Aceste fibre contin aproximativ 85% carbon si au rezistenta excelenta la incovoiere. Din pacate, aceste fibre au rezistenta scazuta la compresie si nu au fost acceptate pe scara larga.

Contact

Folie Carbon 3M. Pentru detalii privind montajul de folie carbon, suntati la 0727 67 63 67.

Folii auto LLumar. Montaj in 2 ore. Atelier autorizat

Nu se demonteaza nimic de pe masina

Folii protectie solara Folii cladiri Folie carbon Folie antiefractie